Nyheder

Nyheder

Påskelejr i Sverige 2016

- af Sensei, Henning Gudmundsen [8 Marts 2016]


Så er der igen påskelejr i Sverige, fra d. 1 til d. 3 April. Tilmelding foregår til Sensei, Henning Gudmundsen.

Fastelavnsfest

- af Kim Andersen [7 Marts 2016]


Vi havde i torsdags tøndeslagning i klubben hvor alle ungerne på børneholdet bogstaveligt talt gav den en skalle.Århus Karate Skole - Herskin

- af Chris Olsen [4 Marts 2016]


Herskind Boldklub har længe haft interesse i, at kunne tilbyde deres unge mennesker, lidt flere muligheder inden for sport. De kom derfor til Århus Karate Skole for at høre om vi ville levere instruktører til et eventuelt karate hold. Det ville vi selvfølgelig gerne. Det ville jo også give os mulighed for at udbrede karate / Wado kai endnu mere i DK.


Derfor blev der ca. i oktober 2015 startet et hold op. Det var med spænding i maven, da man ikke rigtig vidste hvor mange man kunne tiltrække til denne sport. Men det skulle vise sig, at være en succes. Vi startede med 20 tilmeldte. Det var jo nyt og spændende. Og nu er der 15 tilbage, som skal op til graduering. Det næste for dem, bliver så træning til diverse stævner. Så alt i alt, må man sige, at det har været en kanon oplevelse, og som sagt en kæmpe succes, at starte et hold op i Herskind Boldklub.


For de interesserede, skal det oplyses, at de unge i Herskind træner tirsdage i Herskind hallen, fra 19:00-20:00. Derudover er der enkelte ekstra træningsdage på søndage, fra 12:00-14:00

 

Desuden er det aftalt, at medlemmer i Herskind Boldklub´s karate hold,  også må træne i Århus karate skole, både tirsdag og torsdag, skulle de have lyst/tid.
Hammel Vinter Cup 2016

- af Kim Andersen [4 Marts 2016]


Århus Karate Skole deltog 6 Februar med en kæmpere ved årets Hammel Vinter Cup i Hammel. Som altid viste vore kæmpere stor kampånd og klubånd, og representerede klubben på bedste vis. Vi vandt en række medaljer, som kan ses af nedenstående billeder.


Århus karate Skole

Bodøvej 211 - 8200 Åhus N

Tel: 27 61 80 08

E-mail: chrisolsen@stofanet.dk